Rekrytointipalvelut

Me löydämme ammattilaiset. Sharperin henkilöstöosaajilla on pitkä kokemus asiantuntija- sekä johtotason tehtävien rekrytoinneista. Rekrytoijamme vastaavat koko rekrytointiprosessin suorittamisesta alusta loppuun. Käytämme paljon aikaa laajan työnhakijaverkoston ylläpitämiseen. Näin olemme usein askeleen edellä kun asiakkaamme tarve syntyy.

Sharper on SHL- ja Talent Q-sertifioitu. Tarjoamme asiakkaillemme kykyarvioinnin tueksi testausta.

Jaamme rekrytointiprosessin viiteen osaan

1. Tarveanalyysi

Käymme kanssanne läpi toimeksiannon ja tehtävänkuvauksen, sekä edellytykset tehtävään valittavan henkilön työkokemukselle, osaamiselle ja henkilökohtaisille ominaisuuksille. Laitamme paljon painoa asiakasyrityksen arvoille, tavoitteille ja organisaatiokulttuurille.

2. Haku

Valitsemme sopivat ehdokkaat hyödyntäen hakijakantaamme, omaa ja ulkopuolisia tietokantoja ja yhteistyökumppaneitamme. Ensivaiheessa arvioimme hakijat hakemuksen, meriittien ja kokemuksen, koulutuksen ja puhelinhaastattelun perusteella. Mielenkiintoisimmat hakijat haastattelemme henkilökohtaisesti ja tarkastamme heidän referenssinsä.

3. Esittely asiakkaalle

Esittelemme teille hakuprosessissamme parhaiten menestyneet ja mielenkiintoisimmat kandidaatit ja varaamme heille haastattelut aikataulunne mukaisesti.

4. Rekrytointi

Asiakkaana lopullinen valinta on aina teidän. Valituilta henkilöiltä tarkistamme aina vähintään yhden referenssin. Valinnan tehtyänne autamme teitä palkasta sovittaessa sekä työsopimusta laadittaessa, ja järjestämme käytännön asiat työn aloittamista varten.

5. Jatkuva seuranta

Keräämme säännöllisesti asiakas- ja työntekijäpalautetta toimeksiannoista sekä työtyytyväisyydestä. Varmistamme, että henkilö sopii asiakasyritykseen. Olemme tyytyväisiä vasta kun sekä asiakas että työntekijä ovat tyytyväisiä!

Ota meihin yhteyttä

    Reeta Asikainen, Team Manager         040 164 0600

Rekrytointi:

   Joonas Nykänen, Senior Recruiter     040 041 1654

     Katja Kuusinen, Senior Recruiter       040 564 7747

         Sanna Minkkinen, Recruiter             040 185 8710

Myynti:

   Reeta Asikainen, Team Manager         040 164 0600

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.