Rekrytointipalvelut

Olemme erikoistuneet asiantuntija- ja päällikkötason osaajien rekrytointeihin. Rekrytoijamme vastaavat koko rekrytointiprosessin suorittamisesta alusta loppuun. Autamme sinua tunnistamaan ja tavoittamaan yritykseesi sopivimmat työntekijät ja esittelemme vain potentiaalisimmat kandidaatit. Rekrytointipalvelumme ansiosta voit keskittyä ydinliiketoimintasi kehittämiseen.

Hyödynnämme jokaisessa rekrytointiprosessissamme niin sanottua hybridihakua eli yhdistämme kohdennetun rekrytointimarkkinoinnin ja kompetensseiltaan sopivien kandidaattien suorakontaktoinnin. Panostamme laajan työnhakijaverkoston rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Tämän lisäksi käytämme erilaisia sosiaalisen median kanavia löytääksemme juuri sinun tarpeisiisi sopivimmat osaajat.

Valitulle henkilölle tehtävä Onboarding-arviointimme auttaa sinua onnistumaan uuden työntekijän perehdyttämisessä ja sitouttamisessa. Lisäpalveluna tarjoamme myös muita online-pohjaisia henkilöarviointeja valintaprosessin tueksi. Arvioinnit toimittaa kumppanimme Criterion.

 

Palvelemme asiakkaitamme seuraavilla toimialoilla:

  • Talous ja rahoitus
  • Supply Chain
  • Markkinointi ja viestintä
  • Toimisto ja hallinto
  • IT ja tekniikka

Ota meihin yhteyttä

 

    Reeta Asikainen, Team Manager         040 164 0600

Rekrytointi:

   Joonas Nykänen, Senior Recruiter     040 041 1654

     Katja Kuusinen, Senior Recruiter       040 564 7747

         Sanna Minkkinen, Recruiter             040 185 8710

Myynti:

Janne Peltonen, Customer Success Manager  040 554 0364

   Reeta Asikainen, Team Manager         040 164 0600

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.