Etsitkö yrityksellesi rekrytointikumppania tai kaipaatko itse uusia haasteita?

Sharper on pohjoismainen asiantuntija- ja päällikkötason rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme siihen, että yrityksen ja työntekijän välinen culture fit on vieläkin tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. 

» Katso kaikki avoimet työpaikkamme

YHTEYDENOTTO

Ota meihin yhteyttä lomakkeella tai soittamalla numeroon

040 164 0600

REKRYTOINTIPALVELUT

Onko yrityksesi hyviä ja luotettavia työntekijöitä vailla? Anna meidän olla avuksesi, sillä ydinosaamistamme on auttaa yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät.

Lue lisää »

KONSULTTIPALVELUT

Meidän kauttamme pääset käsiksi koko konsulttimarkkinaan, ja saat tehokkaan konsulttihallinnan. 

Lue lisää >>

ETSITKÖ UUSIA HAASTEITA?

Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille.

Luo uratili >>

MITÄ ME TEEMME

Sharper on erikoistunut vaativiin asiantuntija- ja päällikkötason rekrytointeihin ja uudelleensijoitus-palveluihin. Tyypillisiä rekrytointejamme ovat erilaiset vaativat esimies- ja asiantuntijaroolit, kuten IT-, talous- sekä henkilöstöhallinnon ja teknisten alojen ammattilaiset. Usein tehtäviin liittyy projekti-, tulos- tai esimiesvastuuta.

 

ONE TEAM -Rekrytointi

 

Tyypillisesti rekrytointiyrityksissä asiakasta palvelee ainoastaan yksi rekrytoija. Näin ollen rekrytointiyritys on yleensä vain yhtä vahva kuin heidän yksi rekrytoijansa. Sharperilla haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat aina käyttöönsä kaikkien rekrytoijiemme yhteisen verkoston ja ammattitaidon.

Panostamme yhteistyöhön. Toimintamallimme perustuu vahvasti ryhmän tuotokseen, eikä vain henkilökohtaiseen onnistumiseen. Malli luo joukkuehenkeä ja takaa todellisen lisäarvon tuottamisen asiakkaallemme. Myös rekrytoijamme hyötyvät yhteistyöstä ja työympäristön viihtyvyys paranee.